ROTARACT UTRECHT OP DE RYLA


Categorieën Activiteiten Datum: 03 april 2023

Afgelopen weekend deden twee van onze clubleden mee aan RYLA (Rotary Youth Leadership Award) in district 1570. Gedurende het weekend werden Eveline en Marlin uitgedaagd om via inspanning en ontspanning hun leiderschapscapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. De kern van de intensieve leiderschapstraining was een case uit het bedrijfsleven, waarbij beroep werd gedaan op hun creativiteit, standvastigheid en oplossingsgerichtheid. Het was een intensief, maar een ontzettend leerzaam weekend met jonge en ambitieuze Rotaracters! Veel dank aan de organisatie 👏🏻! Zie: https://lnkd.in/etRrpsJb voor meer informatie over de RYLA in District 1570.


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top