ROTARACT UTRECHT OP INTEROTA TUNESIË


Categorieën Activiteiten Datum: 12 maart 2023

Afgelopen week waren vijf Utrechtse Rotaracters aanwezig bij de Interota in Tunesië. Bij dit evenement komen elke drie jaar Rotaracters van over de hele wereld samen. Dit jaar was er in Tunis een ‘Peace Conference’ waarbij de rol van Rotaract bij het aandragen van oplossingen in conflicten werd besproken. In Djerba was er de ‘Women Empowerment Conference’ waar de versterking van vrouwenrechten wereldwijd werd bediscussieerd. Uiteraard was er veel tijd en gelegenheid om in de Tunesische cultuur te duiken, het land te zien en de banden met andere Rotaracters aan te halen!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top