Taalcafe Utrecht


Categorieën Projecten Datum: 07 juli 2022

Sinds een paar jaar zijn wij als Rotaract Utrecht verbonden aan het Nederlands Taalcafé in de wijk Lombok in Utrecht. Iedere week zijn twee van onze leden als vrijwilliger komen helpen als taalcoach. Het taalcafé is een plek voor ontmoeting waar iedereen welkom is. Dit geldt zowel voor de mensen die het Nederlands al (goed) spreken, als voor de mensen die de taal nog helemaal niet spreken. Iedere dinsdagavond staan de deuren wagenwijd open en wordt er aan de hand van een thema en een kop koffie of thee geoefend met taal. Als taalcoach lees je samen een tekst, leg je moeilijke woorden uit, help je bij het vertalen en beantwoord en stel je vragen. Eind juni is het seizoen ten einde gekomen, maar in september kun je ons weer tegenkomen in het taalcafé op de dinsdagavond!

Bijgaande foto is met toestemming van de deelnemers geplaatst.


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top