Rotaract Utrecht op de EUCO in Riga


Categorieën Activiteiten Datum: 21 juni 2022

Van 25 t/m 29 mei heeft de Rotaract Utrecht deelgenomen aan de EUCO, het grootste Europese Rotaract evenement van het jaar. De Europese conventie (EUCO) brengt meer dan 500 mensen uit heel Europa en daarbuiten samen. Dit jaar werd de EUCO georganiseerd in de prachtige hoofdstad van Letland, Riga. Uiteraard waren we met veel mensen van onze club aanwezig bij dit evenement.

We waren in Riga om conferentiesessies, themaworkshops bij te wonen en natuurlijk om veel plezier te hebben. Tijdens ons bezoek hadden we de kans om in contact te komen met veel verschillende culturen en Rotaract-leden van over de hele wereld. De workshops en de activiteiten waren fascinerend, ze boden ons boeiende leermogelijkheden over de stad, de cultuur en verschillende andere onderwerpen.

Onze reis was een geslaagde missie. We hadden meer dan genoeg plezier, we ontmoetten allerlei nieuwe mensen en we leerden veel over Riga en zijn fascinerende cultuur. Tot slot hadden we hadden de kans om enkele Letse mensen te ontmoeten en te genieten van de smakelijke keuken van Letland.


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top