NLDOET 2022: Speel-o-Theek Tuf-Tuf


Categorieën Activiteiten Datum: 02 april 2022

Op 12 maart jl. heeft de Rotaract Utrecht geholpen met het schoonmaken en controleren van het speelgoed van Speel-o-Theek Tuf-Tuf voor NL Doet! Dit is voor de club een jaarlijkse activiteit, waar we ieder jaar weer reikhalzend naar uitkijken. Het is altijd een perfecte dag om de handen uit de mouwen te steken en samen een leuke activiteit te ondernemen.

Speel-o-Theek Tuf-Tuf is een organisatie die een grote collectie speelgoed beschikbaar stelt voor kinderen met een beperking of ontwikkelingsachterstand. Door speelgoed te lenen, kunnen kinderen zich op een plezierige wijze ontwikkelen. Van het schoonmaken van bordspellen tot het maken van foto’s van spellen voor op de website; we maakten er een mooie dag van, met hier en daar zelfs wat nostalgische gevoelens. Het was een leuke, gezellige dag met een fijn eindresultaat: alles is weer schoon & op orde!

Bezoek voor meer informatie over Speel-o-Theek Tuf-Tuf vooral hun website: https://www.tuftuf.net/.


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top