Eet met je hart


Categorieën Projecten Datum: 10 februari 2021
Eet met je hart

Sinds een aantal jaren zijn wij actief voor het initiatief Eet met je hart van Stichting Met je hart. Elke maand eten twee clubleden met een aantal ouderen uit de Rivierenwijk en omgeving een heerlijke maaltijd in een restaurant in de buurt. Keer op keer een mooie avond, waarbij de aanwezigen elkaar steeds beter leren kennen en grappige, mooie of ontroerende verhalen worden gedeeld. Niet alleen voor de ouderen, maar ook voor de clubleden een avond om elke maand naar uit te kijken!

De afgelopen jaren hebben we met veel plezier bij Restaurant de Branding gegeten. Als de situatie het toelaat hopen we later dit jaar ook weer samen te kunnen komen, dan bij Restaurant de Pomp. Door de bijzondere omstandigheden kunnen we al geruime tijd niet bij elkaar komen. In de tussentijd hebben restaurants in Utrecht afwisselend afhaalmaaltijden gekookt, die wij vervolgens rond hebben gebracht.

Als ‘Eet met je hart’ commissie hebben we ook een aantal keren zelf een maaltijd gekookt en rondgebracht en hebben we met Kerst een attentie gestuurd. We zijn heel blij dat we op deze manier toch ons steentje kunnen bijdragen, maar we kijken natuurlijk enorm uit naar het moment dat we onze ‘stamtafel’ weer kunnen voortzetten bij de Pomp!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top