Volle auto’s voor de Voedselbank


Categorieën Projecten Datum: 29 januari 2021

Door de coronacrisis zijn grote tekorten ontstaan bij de Voedselbank en dit heeft een effect op de mensen die afhankelijk zijn van deze voedselpakketten.

Wij hebben in januari 2021 samengewerkt met Stichting Present om voedsel in verschillende buurten in Utrecht op te halen. Op één avond brengen we flyers rond. Op een bepaalde avond daarna kunnen de bewoners voedsel wat zij uit hun voorraad willen doneren, in een zak aan hun deur hangen. Zo hebben we ontzettend veel voedselzakken opgehaald en zijn we met auto’s vol naar de Voedselbank gereden!

Met dit project konden we ondanks de coronamaatregelen ons toch inzetten voor de lokale maatschappij. Daarnaast was het natuurlijk gezellig om elkaar – op anderhalve meter afstand – weer even te zien!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top