Kick-off Rotaract jaar 2020-2021


Categorieën Projecten Datum: 07 september 2020

Zaterdag 5 september 2020 kwamen de leden van Rotaract Utrecht bij elkaar voor de kick off van het nieuwe jaar. Lysias Advies stelde hiervoor hun geweldige pand in Amersfoort beschikbaar, waardoor het ons aan niets ontbrak. Tijdens de dag werd het beleid en de begroting van het bestuur uitvoerig besproken, om vervolgens over te gaan tot een brainstorm voor nieuwe projecten voor het komende jaar.
 
Over het beleid & de brainstorm
Zoals het jaarthema ”Veerkracht tonen” al laat doorschemeren, is het aankomend jaar anders dan andere jaren. Vanwege het Coronavirus wordt er van de club creativiteit gevraagd om in sommige gevallen alternatieven te vinden voor de huidige manier van projecten uitvoeren. Daarnaast wordt er komend jaar extra ingezet op persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke impact. In het kader van Maatschappelijke Impact werd er tijdens de bijeenkomst per thema nagedacht over mogelijke goede doelen die het komend jaar gesteund kunnen worden. Op deze manier hebben wij een goed beeld van de actieve organisaties in Utrecht die onze steun goed kunnen gebruiken.

De energieke en inspirerende dag werd afgesloten met een mooie borrel op locatie. Het was een zeer geslaagde dag en de motivatie om er het komende jaar weer een groot succes van te maken, was ruimschoots aanwezig!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top