Rotaract Utrecht verkoopt Champagne voor een beter milieu


Categorieën Projecten Datum: 08 maart 2020

In het weekend van 22 – 24 november 2019 zijn wij met een groep van 7 Rotaracters richting de Champagnestreek afgereisd om daar heerlijke flessen champagne te halen die in Nederland verkocht werden aan familie, vrienden, collega’s en bekenden. Tijdens dit weekend zijn we naar drie verschillende champagneboeren gereden waar wij mochten proeven. Op basis van stemmen werd besloten wat de lekkerste champagne was bij elke boer. De gekozen champagne werd in grote getale meegenomen richting Utrecht. Het resulteerde in onderstaande overheerlijke selectie:

De opbrengsten zijn gegaan naar Stichting The Tree Party in Utrecht. Deze stichting plant en beschermt bomen. Op die manier maakt het de wereld een stukje mooier.


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top