REM Napoli & Caserta


Categorieën Projecten Datum: 28 oktober 2019
Rem 2019 Napoli Caserta

Rotaract Utrecht was met een kleine delegatie van 4 leden aanwezig bij de Autumn Rem in Napoli & Caserta, die plaatsvond tussen 24 en 27 oktober. De REM bracht Rotaractors van over de hele wereld samen. De locaties van alle feesten waren uitstekend en de Prosecco stroomde vrij rond in alle open bars. Vanwege de charme van onze dames en de diplomatie van onze mannen hebben we nog meer kunnen netwerken met clubs over de hele wereld. Het galadiner vond plaats in een treinmuseum, met een prachtig panoramisch uitzicht over de stad Napoli. We hebben prachtige foto’s en goede herinneringen gemaakt!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top