Clubweekend 2019


Categorieën Projecten Datum: 02 oktober 2019

Kort maar krachtig, koud en verwaaid maar super gezellig: Clubweekend 2019 is weer voorbij. Dit jaar was het clubweekend in Noordwijk. Het weekend begon met een spannende Ranking the Raccies, wie is de ultieme Rotaracter van de club? Zaterdag was er geen tijd om uit te brakken, door de Bootcamp op het strand van Mirna! Na een uitgebreide lunch hebben we plannen voor het komende jaar gemaakt en was er tijd voor de ultieme strand-strijd: Expeditie Robinson. Na een gezellige spelletjesavond was het zondag tijd om te vertrekken met mooie ervaringen op zak (en schoenen vol zand als aandenken). Cheers op een mooi clubjaar 2019/2020!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top