AAV 2019 in Utrecht!


Categorieën Projecten Datum: 07 oktober 2019
RAC AAV

Op zaterdag 4 oktober vond de AAV (Algemene Afgevaardigden Vergadering) van Rotaract Nederland plaats in het prachtige Utrecht. Als club mochten we tientallen leden vanuit heel Nederland verwelkomen bij de Kargadoor in Utrecht. De dag bestond uit een vol programma. We begonnen met het voorzittersoverleg, met voorzitters van verschillende clubs en het CRN (landelijk bestuur van de Rotaract). Na een lekkere lunch volgde een interessante vergadering met de leden, waarin er gesproken werd over het komende jaar, het komende landelijke gala (7 december), internationale evenementen en het lustrumboek. Uiteraard was er ook ruimte voor gezelligheid, bijkletsen met vrienden uit andere clubs en nieuwe mensen leren kennen. Na de vergadering gingen we met een grote groep door naar de bowlingbaan bij Bison Bowlen in Utrecht. Onder het genot van een biertje en een bitterbal werd de ene na de andere strike gegooid. De dag eindigde in onze vaste stamkroeg Ubica, waar wij ook elke twee weken samen komen om te vergaderen. Hier is nog lang nageborreld en gezellig met elkaar gegeten in de wijnkelder. Kortom we kijken terug op een geslaagde, interessante en bovenal gezellige dag!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top