EUCO Belgrado 2019


Categorieën Activiteiten Datum: 07 mei 2019

Afgelopen woensdag was het zo ver; met 11 leden van onze club vertrokken we naar Belgrado. Daar kwamen we samen met ruim 800 Rotaractors uit alle hoeken van de wereld. Netwerken en veel gezelligheid met elkaar, een sociaal project en cultuur snuiven in Belgrado. Tijdens de country booth maken we kennis met allerlei lekkernijen van de verschillende landen en culturen. Zaterdag avond was het GALA en tijdens het dinner werden verschillende prijzen bekend gemaakt. Ook voor ons lag er een trofee klaar… Namelijk voor best Twinning project. Samen met Club Timisoara Cosmopolitan hebben we vol trots deze prijs in ontvangt genomen.


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top