Uniek: Onze geweldige benefietavond!


Categorieën Activiteiten Datum: 13 februari 2019
Op zaterdag 30 maart 2019 was het zover, het feest van de benefietavond “UNIEK: Sporten voor het gehandicapte kind”.
 
Rotary Lopikerwaard en Rotaract Utrecht organiseerden een fantastische avond in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Op de avond hebben de gasten genoten van een diner onder vermaak van inspirerende sprekers en een veiling. Daarna vond er een spetterend glitter & glamour feest plaats, met onder andere acts van Feestband Flat Out en Patricia van Haastrecht (the Voice). In totaal is er ruim 40.000 euro opgehaald voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de Mentelity Foundation en het Fonds Gehandicaptensport. Zij zetten zich in om sporten voor iedereen met een beperking mogelijk te maken. We zijn ontzettend trots op deze prestatie en willen iedereen bedanken voor hun bijdrage!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top