Speeddaten in Utrecht voor het goede doel


Categorieën Activiteiten Datum: 26 november 2018
speeddating

Het is alweer even geleden, maar we blikken graag nog even terug op de zeer succesvolle speeddate avond die door leden van Rotaract Utrecht is georganiseerd. Het was een geslaagde avond, waarbij in totaal 25 leuke singles elkaar beter hebben leren kennen, er gezellig geborreld is en ook nog eens het goede doel gesteund. Als goede doel is er gekozen voor Sam& (Samen voor alle kinderen): een organisatie die kinderen die opgroeien in arme gezinnen steunt in voorzieningen op het gebied van educatie, sport, cultuur en meer. 

De voornaamste uitdaging in de organisatie lag in het vinden van genoeg en evenveel participanten van beide geslachten. Gelukkig is dit gelukt; mede doordat het speeddaten voor het goede doel was, lag de drempel laag om mee te doen. Aan het einde van het event was er nog een gezellige borrel, samen met enkele leden van Rotaract Utrecht. Niet geheel onbelangrijk: er zijn veel matches uit voortgekomen en zelfs enkele dates. Bovendien is er een mooi bedrag (€220) opgehaald voor het goede doel. Al met al een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar, dus houd onze website of Facebook in de gaten!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top