Kerstpakketten inpakken met Rotary


Categorieën Projecten Datum: 08 december 2017

Rotaract Club Utrecht heeft sinds dit jaar voor het eerst meegeholpen met het inpakken van kerstpakketten voor daklozen. Op zaterdagochtend 16 december 2017 togen wij als club naar Houten om samen met de Rotary Club Utrechtse Heuvelrug driehonderd pakketten samen te stellen, bestaande uit onder meer shawls, handschoenen, drop en chips.
Vele handen maken licht werk, dat bleek wel weer deze ochtend. Niet alleen wij waren namelijk met een grote groep vertegenwoordigd, maar ook de Rotarians, zo bleek toen wij de Houtense loods binnenkwamen. De Rotarians hadden veel kinderen meegenomen, die vanuit hun jeugdige enthousiasme een grote bijdrage wisten te leveren aan het inpakken van de dozen. Waar de meeste volwassenen kozen voor een geleidelijke opbouw van één naar twee dozen inpakken per keer, bleek dat de meeste kinderen kozen voor vier dozen tegelijk inpakken, wat af en toe voor een gezellige opstopping zorgde.
Nadat alle 300 dozen waren ingepakt, werden ze op de pallets gezet en aten we met z’n allen een stuk koek en dronken we een goede kop koffie. Als afsluiting maakten we een mooie groepsfoto en was er de mogelijkheid elkaar informeel te spreken, waarna iedereen de weg richting opging. Het was een zeer geslaagde, gezellige en bovenal zinvolle zaterdagochtend!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top