Rotaract Nederland 45 jaar


Categorieën Activiteiten Datum: 19 oktober 2013

45-Jarig Lustrum Rotaract Nederland

Op 19 oktober jl. werd het 45-jarig bestaan van Rotaract Nederland gevierd. Het verjaardagsfeest werd s’ avonds gegeven in de vorm van een black tie lustrumbal. In lijn met de servicegedachte werd er tijdens dit lustrum teven een stille veiling georganiseerd, waarvan de opbrengst naar Villa Joep is gegaan; een fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Het was een zeer geslaagd verjaardagsfeest van Rotaract Nederland, waarbij de Rotaract Utrecht leden met een grote groep aanwezig waren.

Vooraf aan het 45-jarig lustrum gala werd de Algemene Afgevaardigden Vergadering georganiseerd in dierentuin Artis te Amsterdam. Na de productieve AAV was er zodoende voor de Rotaract leden de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij een van de rondleidingen door deze welbekende, Amsterdamse stadsdierentuin. Al met al een zeer geslaagde dag!

lustrum 3      lustrum 2


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top