Nieuw bestuur en openingsborrel


Categorieën Activiteiten Datum: 03 september 2013

Nieuw bestuur en openingsborrel 2013-2014

De eerste activiteit van het bestuursjaar 2013-2014 was uiteraard de bestuurswissel. We verwelkomen het nieuwe bestuur voor het jaar 2013-2014. Dit zijn geworden: Renée (voorzitter), Maarten (vice-voorzitter), Rosemarijn (secretaris) en Marlies (penningmeester) als nieuw Rotaract Utrecht bestuur 2013-2014. Het beleidsplan voor 2013-2014 is opgesteld en het belooft een mooi jaar te worden.

Om het jaar daarnaast goed te beginnen, organiseerde Rotaract Utrecht op 20 september jl. een openingsborrel voor het hele district 1570. Samen met vier andere clubs werd er geproost op het nieuwe jaar en een goede samenwerking van de clubs in D1570. De borrel vond plaats in het stadscafé Heerenplein te Utrecht. Deze borrel was de perfecte gelegenheid om de banden weer eens aan te halen en op een ontspannen, informele manier met elkaar van gedachten te wisselen over toekomstige Rotaract gerelateerde activiteiten. We kijken ernaar uit om dit jaar vaker samen leuke activiteiten en mooie projecten te organiseren!

borrel1   borrel2

 


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top