Clubweekend 2012-2013


Categorieën Activiteiten Datum: 10 september 2013

Zeer geslaagd Ckubweekend 2012-2013

In het weekend van 6-8 september vond het jaarlijkse clubweekend weer plaats. We hebben inmiddels vele uithoeken van het land gezien, maar dit keer bleven we ‘dichtbij huis’.

We begonnen op vrijdagavond met het bijwonen van een interessante tv-show van Pauw-Witteman, waarna we Amsterdam onveilig hebben gemaakt. De volgende dag stond een stadswandeling, geleidt door een ex-verslaafde, op het programma en in de avond hebben we hard gelachen bij de Kleine Comedian. Na een rondtocht op zondagochtend werd het zeer geslaagde clubweekend afgesloten met een groot stuk Hollandse appeltaart! Al met al een zeer geslaagd weekend: ledencommissie bedankt!

clubweekend2   pauw en witteman

 


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top