Teddybears for help


Categorieën Projecten Datum: 02 mei 2013

Op 18 april jl. staken de leden van Rotaract Utrecht de handen uit de mouwen en in het stof, voor het mooie project ‘Teddybears for help’ (http://www.teddybearsforhelp.nl/)

‘Teddybears for help’ zamelt knuffeldieren in voor kinderen in een achterstandssituatie, zowel in Nederland als over de grens. Zo’n lief knuffeldier geeft namelijk troost, geborgenheid, is er altijd voor je en je kan het overal mee naar toe nemen. Het hele jaar worden er knuffels ingezameld, waarna deze ook moeten worden uitgezocht en gesorteerd.

Via UtrechtCares (http://utrecht.nederlandcares.nl) heeft Rotaract Utrecht een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het uitzoek en sorteer gedeelte van dit project. Het voltallige team meldde zich aan het begin van de avond bij het thuishonk van jongerenwelzijnswerk The Mall te Utrecht (http://www.themall.nl/utrecht/) om vervolgens de vele zakken met knuffels uit te zoeken en te sorteren. Stoffige, vuile of kapotte knuffels werden verzameld om later door de organisatie ‘Teddybears for help’ grondig gereinigd en waar mogelijk gerepareerd te worden. Nette en hele knuffels werden apart gehouden om later te kunnen uitreiken aan kinderen wereldwijd.

Het was een gezellige avond met een goede sfeer waarop veel werk werd verzet! Naast het feit dat het harde werken werd beloond met een drankje en iets lekkers vanuit de organisatie, kreeg het team een zeer goed gevoel aan einde van de avond bij het aanblik van de volle, gesorteerde zakken vol knuffels die hopelijk veel vreugde zullen gaan brengen voor kinderen wereldwijd. Een zeer geslaagde avond dus! Iedereen bedankt voor zijn inzet!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top