Rotaract EK poule


Categorieën Projecten Datum: 31 mei 2012
Rotaract EK Poule 2012

Dit jaar organiseert Rotaract Utrecht voor het eerst een EK poule, met deze EK poule wordt geld opgehaald voor de stichting Fitkids, waarbij de helft van de inleg naar deze stichting zal worden overgemaakt.
De rest zal worden uitgekeerd in de vorm van prijzengeld.

 Fitkids

Fitkids is een beweegprogramma opgezet door Stichting Fitkids voor kinderen met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening van 6-18 jaar. Zodat deze kinderen, onder professionele begeleiding, kunnen trainen en bewegen in een sportieve en stimulerende omgeving.

De Fitkidstraining vindt plaats in een sportcentrum of in een praktijk met oefenruimte. Bij elk Fitkidscentrum is een kinderfysiotherapeut betrokken.

Doel van Fitkids
Het hoofddoel van Fitkids is kinderen een nieuwe ‘life-style’ aan te leren. In Fitkids ontdekken de kinderen weer plezier in bewegen te krijgen. Een ander belangrijk doel is het verbeteren van de fysieke en mentale conditie. In Fitkids wordt het kind gestimuleerd om na het doorlopen van het Fitkidsproject door te gaan met een andere sportactiviteit bijvoorbeeld in clubverband. Dit kan eveneens beschouwd worden als een belangrijk doel van Fitkids.

 

EK poule invullen

 

Voor de luie mensen onder ons is het ook mogelijk om alle standen willekeurig in te vullen, waarbij het mogelijk is om op een later moment je voorspellingen te wijzigen.

 

Prijzen

 

Inleg: € 10,-

Goede doel: 50%
Resterende 50% wordt als volgt verdeeld:
1e prijs: 50%
2e prijs: 30%
3e prijs: 10%
Troost prijs: 10%

Doe mee met deze EK poule door te klikken op de onderstaande link en je aan te melden.
(De poule is afgelopen en het is helaas niet meer mogelijk om deel te nemen)
De winnares van de EK poule is Suzanne van de Laar!

 

Rotaract EK Poule 2012


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top