NL-Doet


Categorieën Projecten Datum: 01 april 2012
2012 NL Doet

Zaterdag 17 maart was het weer zover. Opnieuw deed Rotaract Utrecht mee aan NL Doet van het Oranjefonds. Tien leden begaven zich naar woonzorgcentrum Bijnkershoek voor een bingo-middag met bejaarden.

Na een korte kennismaking met de begeleiders van het woonzorgcentrum gingen we aan het werk om de bingo klaar te zetten en een lekkere high-tea erbij te verzorgen. De bewoners hadden al eerder mooie etagaires in elkaar gezet van oud servies en deze werden rijkelijk gevuld met bonbonnen en soesjes.  Ook de hartige hapjes werden zorgvuldig klaargemaakt.

En jawel, om 2 uur stormden de bewoners van het woonzorgcentrum naar binnen om op tijd een plaatsje te bemachtigen. En om half 3 zaten meer dan 100 bingo-ers in de zaal. We verzorgden ze met koffie en thee en de bingo werd gestart. En fanatiek dat iedereen was. De ene bingo na de andere viel en de bewoners gingen met mooie prijzen naar huis. Vervolgens zorgden we voor de afwas en werden alle tafels en stoelen weer rechtgezet voor de volgende gasten. Want, jawel, we waren ook nog getuigen van een mevrouw die deze dag 100 jaar werd en dit met haar familie kwam vieren in de zaal.

We sloten de dag af met een borrel en iedereen ging met een voldaan gevoel het woonzorgcentrum weer uit. Het was een gezellig ‘doe’ middag!2012 NL Doet


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top