Mixer borrel Rotary & Rotaract


Categorieën Projecten Datum: 21 februari 2012
Rotaract Rotary Borrel Januari 2012

Het bestuur van Rotaract Utrecht heeft het bestuursjaar 2011-2012 zich tot doelstelling gesteld de band met de Rotary’clubs binnen district 1570 te realiseren. Om deze doelstelling te behalen ontstond het idee om alle Rotaryclubs van het district uit te nodigen voor een borrel in Utrecht en op informele wijze (beter) kennis te maken. Vrijdag 27 januari vond deze borrel plaats in een café in Utrecht en bleek een zeer groot succes! Vele clubs hadden afgevaardigden gestuurd om hun belangen met betrekking tot de 5th Avenue van Rotary, Jeugd, kracht bij te zetten en verder vorm te geven. Het bestuur van Rotaract Utrecht was blij verrast met de hoge opkomst en het enthousiasme waarmee de Rotary hun initiatief omarmde. Het was een avond vol uitwisseling van kennis en kunde en het gezamenlijk aanpakken van de prangende kwestie binnen vele Rotaryclubs: verjonging. De avond leverde vele ideeën en afspraken op en is hopelijk een goede start om de 5th Avenue van Rotary tot een succes te maken!

 


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top