Wijn verkoop voor Shelterbox


Categorieën Projecten Datum: 05 september 2011

Heeren van de Wijn verkopen voor Shelterbox

Vanaf deze week verkoopt wijnimporteur Heeren van de Wijn uit Veenendaal, namens Rotaract Utrecht, twee wijnen – een rode en witte – voor het goede doel. De opbrengst van de verkoop zal ten goede komen aan Shelterbox. Deze organisatie biedt onmiddellijke noodhulp – in de vorm van noodonderkomens – aan mensen in rampgebieden. De wijn kost 6,50 per fles.

Shelterbox (Nederland)

Shelterbox biedt onmiddellijke noodhulp in de vorm van noodonderkomens aan mensen in gebieden die getroffen zijn door een (natuur)ramp, bijvoorbeeld door een vulkaanuitbarsting, aardbeving of een oorlog. Een Shelterbox biedt onderdak aan een gezin tot tien mensen; elke box bevat een familietent en basisuitrusting om te kunnen eten, drinken en slapen. Meer over Shelterbox op: www.shelterbox.nl

Heeren van de Wijn

Heeren van de Wijn is ontstaan in 2000 uit de visie van Pieter Miedema, Wessel Teune en Menno Callaars. Drie creatieve, humoristische wijngekken die op hun eigenwijze manier de Nederlandse wijnmarkt willen veroveren, met als Key-Word: Service. Meer over de Heeren van de Wijn op: www.heerenvandewijn.nl

Op de foto:

Vice-voorzitter Auke Dirkmaat van Rotaract Utrecht (links) en Menno Callaars van de Heeren van de Wijn (rechts) met de twee wijnen voor het goede doel.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Annelies Waterlander, te bereiken op annelies@rotaract-utrecht.nl

2011 Shelterbox wijn


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top