Moederdag


Categorieën Projecten Datum: 13 juni 2011

Utrecht – Op zaterdag 7 mei van 9.00 tot 16.00 uur heeft Rotaract Utrecht ballonnen verkocht bij de Intratuin aan de Koningsweg in Utrecht. Tijdens deze dag waren ook 2 medewerkers en een client van het uitgekozen goed doel, Zorgboerderij Den Hoet, aanwezig. We kunnen met trots vertellen dat we 600 euro hebben opgehaald. Om ons initatief te steunen en de Zorgboerderij nog een extra’tje te geven heeft de Intratuin de opbrengst zelfs verhoogd naar 700 euro. De Zorgboerderij was sprakeloos bij het horen van deze totaalopbrengst!

Zorgboerderij Den Hoet verzorgt vijf dagen in de week activiteiten voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel of met een lichamelijke handicap. Deelnemers kunnen kiezen uit een drietal dagbestedingen; werken in het Kattenpension, in de tuin of bij de buitendieren. Zorgboerderij Den Hoet is gedeeltelijk een vrijwilligersorganisatie; drie beroepskrachten zorgen voor de directe begeleiding van de deelnemers, overige werkzaamheden worden verzorgd door vrijwilligers.

Aangezien dit project zeer succesvol is geweest, zal er zeker weer een volgende keer komen!

http://lh5.ggpht.com/-LpExvX5FBKU/TcZAX9aTFNI/AAAAAAAACGA/2AWz1bcC7Zw/DSC_6233.JPG

http://lh4.ggpht.com/-OgdXiW4pOhs/TcZAX782u5I/AAAAAAAACGE/xnrPVHqyLZE/DSC_6239.JPG

http://lh5.ggpht.com/-t5rSydCbXpg/TcZAj92rUtI/AAAAAAAACGs/adXvUBh00xA/DSC_6265.JPG


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top