NL Doet!


Categorieën Projecten Datum: 04 april 2011

Zaterdag 19 maart vond NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, plaats. NL DOET, georganiseerd door het Oranjefonds, zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Rotaract Utrecht deed eraan mee en ging in Leidsche Rijn in Utrecht aan de slag bij zorgboerderij Den Hoet.

Zorgboerderij Den Hoet organiseert dagactiviteiten voor jongeren en volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een (andere) lichamelijke handicap. Zo kunnen ze meehelpen in een professioneel kattenpension, in de tuinen en bij de buitendieren.

Tien leden van Rotaract Utrecht gingen aan het werk om het monumentale hek bij de ingang op te knappen (van schuren tot schilderen) en de plantenborder in te planten. Ook kwam de hogedrukspuit eraan te pas om verschillende objecten op de boerderij schoon te spuiten. Al met al was het een leuke dag met veel gezelligheid, goede gastvrijheid en een lekker zonnetje op de achtergrond. Aan het einde van de dag ontvingen de deelnemers een certificaat en werd er afgesloten met een borrel. Al met al een geslaagde ‘doe’dag!

http://lh4.ggpht.com/-2go_d3XdDF8/TbcWO9sxE0I/AAAAAAAACCQ/h8ogVTN6u2Q/011.JPG

http://lh6.ggpht.com/-zCi0rsccbTQ/TbcXE9W7OPI/AAAAAAAACD0/N5GWfCLc7VM/029.JPG

http://lh3.ggpht.com/-M3kMcwLmrAE/TYWchg_zdYI/AAAAAAAACBI/cxBMyU2o38Y/DSC_6002.JPG


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top