Vijvervisfeest


Categorieën Projecten Datum: 06 maart 2011

Spontaan en op de valreep heeft Rotaract Utrecht, zaterdag 12 februari, vlak voor Valentijnsdag, besloten een vijvervisavond te organiseren.

 Vijvervisfeesten (of visvijverfeesten) zijn vrijwel altijd feesten voor vrijgezellen, die al dan niet op zoek zijn naar een nieuwe liefde in hun leven. Het belangrijkste van het concept is dat het zowel de spanning wegneemt en toch geslaagd blijft. Het idee is heel simpel. We hebben een heel aantal vrienden uitgenodigd, die op hun beurt een vrijgezelle vriend of vriendin met zich meebrachten. Maar niet iedereen hoefde single te zijn, sterker nog, een goede mix van stelletjes en hun vrijgezelle vrienden hebben gezorgd voor een leuke groep mensen bij elkaar!

De opbrengst van 100 euro schenkt Rotaract Utrecht aan Kinderfonds MAMAS.

 

Kinderfonds MAMAS biedt hulp aan tienduizenden kinderen door projecten in Afrika te steunen. Op dit moment zijn dat er 23. Het zijn altijd lokale initiatieven die worden geleid door staf en vrijwilligers uit de omgeving: praktisch, direct, kleinschalig en laagdrempelig. Aan het hoofd van deze projecten staan meestal fantastische vrouwen, die met al hun liefde en passie zoveel mogelijk kinderen in nood opvangen. Onder de vleugels van deze ‘mamas’ krijgen duizenden kinderen een nieuwe, eerlijke kans op een positieve toekomst.

Gezien de vele positieve reacties op de avond zelf zal Rotaract Utrecht binnenkort komen met de 2de editie van het vijvervisfeest. Houd dus de agenda in de gaten!

 

www.kinderfondsmamas.nl 

 

 

 


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top