Banketletteractie


Categorieën Projecten Datum: 06 juni 2010

Afgelopen vergadering heeft Rotaract Utrecht met trots een cheque van 800 euro uitgereikt aan stichting Doe een Wens die we hebben opgehaald met onze succesvolle banketletteractie.

De Doe Een Wens Stichting Nederland heeft als doelstelling “het vervullen van de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte”. Hun streven is om de wenskinderen een ervaring van hoop en kracht te geven. Weg van ziekenhuis, artsen en behandeling. Ook de ouders, broertjes en/of zusjes worden bij de uitvoering van de wens betrokken. Vanaf de oprichting van de Doe Een Wens Stichting Nederland in 1989 hebben ze al vele hartenwensen kunnen vervullen, zoals de wens van Joost. Hij wilde niets liever dan een dag piraat zijn. Het werd voor Joost en zijn familie een dag om nooit meer te vergeten! Deze en andere wensen kunnen zij alleen realiseren dankzij de inzet en creativiteit van vrijwilligers, de medewerking van veel betrokkenen en de financiële steun van donateurs.  Banketletter

 

Met deze opbrengst is de eersvolgende wens die in vervulling gaat weer een stap dichterbij.

 

Banketletter


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top