Opsporing verzocht: Knuffels!


Categorieën Projecten Datum: 08 april 2008
2008_knuffel4kids.jpg

Rotaract Nederland viert dit jaar haar 40-jarig bestaan! En om dit te vieren worden een aantal activiteiten georganiseerd. Een van die activiteiten is een inzameling voor Knuffels4Kids. Dit is een organisatie die mensen wereldwijd wil inspireren om knuffels te geven aan kinderen die ze hard nodig hebben in diverse weeshuizen in voornamelijk derde wereldlanden. Knuffels4Kids verzendt ingezamelde knuffels naar deze kinderen die zo een nieuwe vriend ‘voor het leven’ krijgen.

Wij van Rotaract Utrecht doen enthousiast mee aan deze inzameling en zijn dus op zoek naar héél veel knuffels! Voor iedere ongebruikte knuffel die u thuis heeft liggen, zit ergens een kindje te wachten om die knuffel in de armen te sluiten. Heeft u één of meerdere knuffels liggen die een nieuwe bestemming zoeken en het hart van een kind opnieuw met hoop en liefde kunnen vullen, laat het ons weten! Stuur een mailtje naar marleen@rotaract-utrecht.nl om een afspraak te maken voor het afhalen van de knuffels.

Alle verzamelde knuffels worden op 31 mei verzonden. Aan de knuffels worden slechts twee eisen gesteld:
Knuffels mogen maximaal 35 centimeter groot zijn en bij voorkeur licht van gewicht.
– De knuffels moeten schoon gewassen zijn.

2008_knuffel4kids.jpg

Kijk voor meer informatie op:
www.knuffels4kids.org
www.lustrum.rotaract.nl

 


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top