Etentje met stichting Drempelloos


Categorieën Projecten Datum: 28 maart 2008

Op zaterdag 03 november heeft de Rotaract Club Utrecht gezamenlijk met de Rotary Club Utrecht Internationaal een Halloweenfeest georganiseerd. De drescode voor dit feest was ‘’ Halloween’’. Iedereen kon hier een vrije invulling aangeven en degene met de mooiste en griezelste outfit won een prijs. De opbrengst van dit halloweenfeest is gegaan naar de stichting Drempelloos. Stichting Drempelloos is een stichting voor visueel gehandicapten.

Van de opbrengt zijn enkele mensen van Rotaract Utrecht met stichting Drempelloos wezen eten bij Cafe Broers in Utrecht. Sigaren roken, lekker eten en veel gezelligheid maakte het geheel tot een succesvolle avond!

 


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top