Halloween Party


Categorieën Projecten Datum: 06 oktober 2007

De Halloween organisatie had de lastige taak om een winnaar te kiezen voor de persoon met het beste kostuum .. De ‘rode duivel’ en het ‘gemaskerde en verlichte damesduo’ eindigden op de eerste en tweede plaats. De opening van de dansvloer zorgde voor een verwerveling van maskers, spinnen en toverdrankjes. Wilde geluiden kwamen uit de griezelgrot tot in de late uurtje waarna alle griezels uiteindelijk voldaan naar hun thuishol terugkeerden.

De organisatie van het Halloweenfeest is een samenwerking van Rotary International en Rotaract Utrecht. De opbrengst van deze avond, bijna 400 euro, gaat naar Drempelloos. Drempelloos is een groep waar mensen met een functiebeperking in de leeftijd van 18 tot 40 jaar elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten doen.

Beste mensen: bedankt voor jullie komst!

Halloween Party

Zie ook Rotary International Utrecht op:

http://www.ikzie.org/


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top