Koninginnenacht


Categorieën Projecten Datum: 25 mei 2007

De spullen zelf werden aangeleverd door de leden zelf, via via of de werkgevers. Complimenten in elk geval aan allen

Om onze verkooptalenten zo goed mogelijk uit de verf te laten komen moest er natuurlijk wel eerst een smaakvolle maaltijd genuttigd worden. Een paar lekkere pannenkoeken in combinatie met een salade gaf precies het fruitige gevoel om de avond mee te starten. Giet er ook nog wat bier of rosé bij en de sfeer zat er goed in. Daarnaast konden wij beschikken over 2 fantastische locaties in de binnenstad. Met deze sfeer, locatie en de grote Rotaract banner kon niemand deze avond om ons heen.

Daar stonden we dan met onze spullen, tussen alle handelaartjes en koopjesjagers. Als verkopers van zowel bijzonder smaakvolle als bijzonder lelijke artikelen probeerden ook wij onze spullen aan de man/vrouw te krijgen. En met succes. De sieraden, schaakborden, grasstukjes en diverse andere spullen gingen vlotjes weg. Niet alleen werden veel spullen verkocht, deze werden ook verkocht tegen gunstige prijzen, waardoor de geschatte opbrengst al aan het begin van de avond werd gehaald.

Als Unique Selling Point hadden wij verder de beschikking over twee goudvissen, welke keer op keer een spannende race met elkaar aangingen. Luidschreeuwend werden ze aangemoedigd door de mensen die een gokje wilde wagen op Harry en Sjaak.

Aan het eind van avond werd nog even een eindspurt ingezet door op 1 locatie te verkopen voordat er een definitief einde aan werd geknoopt. Door de inzet van iedereen is het naast een sfeervolle boel ook voor het goede doel een groot succes geworden met meer dan € 500 voor Roemenie.

Wouter van Diemen de Jel

IMG_0681.JPG (384×512)


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top