Pax kinderhulp Utrecht


Categorieën Projecten Datum: 20 november 2006

In november hebben we met de club twee maal een ‘werkproject’ gerealiseerd. Dit betekent dat we gewerkt hebben voor MEP. Een keer hebben een aantal als barkeeper gewerkt op de ‘darts trophy’ in Maastricht. Met daarbij een geweldig optreden van Rene Froger, waarbij onze leden uit volle borst meezongen en swingde!

De tweede keer hebben een weer een aantal leden gewerkt, dit keer op de ICT- beurs in de jaarbeurs te Utrecht

De opbrengst hiervan is gegaan naar  PAX kinderhulp Utrecht. Dit is een stichting die elk jaar rond kerst en oud en nieuw, kansarme Bosnische kinderen, voor drie weken naar Nederland halen. De kinderen verblijven in tweetallen bij gastgezinnen. Gedurende de drie weken worden er een aantal gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals; kledingbeurs, dierentuin, Efteling, sportdag, dagje utrecht enz. Doordat ik met twee activiteiten ben meegegaan, kon ik ervaren wat er met ons geld gebeurde en waar we het allemaal voor gedaan hebben. Prachtig om te zien hoe de kinderen genoten. Wij hebben tijdens die activiteiten waar ik bij was (dierentuin en dagje utrecht) het eten en drinken verzorgd voor de kids. Ook hebben we een deel gefinancieerd voor de spetterende afscheidsavond.

Voor meer info over PAX : http://www.paxkinderhulputrecht.nl/

Jantine van ’t Wout

Bekijk hier een aantal foto’s van de ‘darts trophy’in Maastricht:


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top