Workshop relaxed scoren


Categorieën Projecten Datum: 18 oktober 2006

In het kader van één van Rotaract Utrecht pijlers dit seizoen – Personal Development – heeft op 30 oktober 2006 de heer Drs. W.G.R. Wisse een presentatie gegeven over de Relatie tussen Lichaam en Geest. Hieronder een korte impressie van de gegeven presentatie.

Heb jij behoefte om te scoren? En vind je het lekker als je een target gehaald hebt om een schouderklopje of een financieel extraatje te krijgen? Velen zullen hier ‘ja’ op antwoorden. Kort gezegd zijn velen van ons op zoek naar waardering en erkenning. Stel nou dat je je target gehaald hebt en je krijgt dat schouderklopje niet? Mis je die waardering en erkenning voor het werk dat je hebt gedaan dan? Komt er dan wel eens in je op: ‘Heb ik het wel goed gedaan?’. RELAXED© scoren begint bij jezelf! biedt uitkomst: want wat als je die waardering en erkenning nu eens uit jezelf kan halen en in waardering en erkenning niet afhankelijk bent van je omgeving? Een ideale oplossing!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top