Zeilweekend Rotaract Utrecht


Categorieën Projecten Datum: 20 september 2006
Zeilweekend 2006

Deelnemers: Michel, Wilfred, Leonie, Emma, Marije, Mara, Martijn, Koen, Timo, Rogier, Hieke, Jantine en Eline.

In het weekend van 15, 16 en 17 september was het weer zover: zeilen in Heeg! Net zoals voorgaande jaren, is er gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Fokke van Ommen en zijn prachtig rustieke boerderij, alwaar een voormalige koeienstal stijlvol is omgebouwd tot een suite voor wel 20 personen! Compleet met eigen kook faciliteiten, jacuzzi, toilet en warme douche waanden wij ons weer even in het paradijs.

Het weer was geweldig, zaterdag zon en zondag wind, wat willen we nog meer?Met drie valkjes gingen we zaterdag op pad, drie ervaren kapiteins aan roer. Alhoewel,….ervaren? Gelukkig kon er bijgesprongen worden, want alle hens aan dek en niemand die de zeilen hijst, dat schiet ook niet op.

Zaterdagavond is de lokale Italiaan bestormd, waar we met 13 man heerlijk (maar veel) gegeten hebben. Uiteraard werd daarna de lokale discotheek D’ald Wal bestormd, waar we met z’n allen een aardig dansje hebben uitgevoerd op dé hit van het weekend: Ik heb een boot….Fris en fruitig, en na een killer ontbijt van spek en eieren in de buitenlucht, kon er zondag weer gezeild worden. Dit keer paste het aantal deelnemers in twee boten. De zon scheen, het terras lonkte, en het water lonkte blijkbaar ook want een aantal van ons waagden zich in de modderpoel van het Heegermeer. Schijnt goed voor de poriën te zijn.

Rond de klok van 4 reden we in kleine colonne terug naar Utrecht, na de zeilboten en ons verblijf uiteraard spik en span achter gelaten te hebben.Voor een aantal was er nog (veel te dure) chinees te eten bij Koen thuis, voor een ander was het bed thuis aanlokkelijker. Fokke, bedankt en tot volgend jaar!

 

 


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top