Rotaract Utrecht Lustrum


Categorieën Projecten Datum: 20 april 2006

Het lustrum was een groot succes!

Op zaterdag 8 april vierden wij ons langverwachte Ve Lustrum.We begonnen aan het eind van de middag met een gezellige borrel in de Beurs voor leden, oud-leden en Rotarians. Na een aantal korte speeches van onder andere Joke …? van Pension Singelzicht, het goede doel waar het lustrum aan was verbonden, haalden we al aardig wat geld op.

Na de borrel verplaatsen wij ons naar Jan de Winter om de rest van de avond te feesten. Om 21:30 uur begonnen de eerste gasten binnen te druppelen en om 22:00 uur was het feest al goed op gang! De drank vloeide rijkelijk, de leuke muziek zorgde voor een goede sfeer en halverwege de avond werd er al veel gedanst. Om 23:30 uur verzorgde de twee lieftallige dames Monique en Jantine de loterij, waarbij veel leuke prijzen zijn uitgedeeld. Ook deelden zij de prijs uit voor de persoon met de beste ‘Bling it on!” outfit. Egbert-Jan, gefeliciteerd!

Pas tegen een uur of half vier gingen de laatste feestgangers naar huis en kwam er toch echt een einde aan de avond. Al met al was het een groot succes en hebben we niet alleen ons lustrum kunnen vieren, maar ook veel geld kunnen binnen halen voor Pension Singelzicht

Voor Pension Singelzicht is € 1.500,-opgehaald!

Tegen iedereen willen we zeggen: bedankt voor jullie bijdrage en leuk dat jullie op het feest waren!

Singelzicht Utrecht


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top