Nordact 2017


Categorieën Activiteiten Datum: 20 oktober 2017

Nordact 2017 Kopenhagen-Oslo, 13-15 oktober 2017
Nordact bevordert samenwerking tussen clubs in het Noorden (Scandinavië) en viert de culturele verschillen. Hoewel de Scandinavische regio vanuit het buitenland in principe als enkele regio wordt gezien, is dat er eigenlijk in de praktijk zeer grote culturele verschillen in de regio zijn. Bij Nordact probeert men deze verschillen positief te benaderen en proberen te overwinnen in zowel zakelijke als sociale betrekkingen.

Dit maal werd de Nordact gehouden op de cruiser die vanuit Kopenhagen vertrok en Oslo als eindpunt had. Club Utrecht was hierbij aanwezig met een mooie delegatie. Om 7:35u vertrok ons vliegtuig vanuit Schiphol naar Kopenhagen, dus we moesten vroeg uit de veren om onze vlucht halen. Eenmaal aangekomen hebben we vanuit het vliegveld de trein gepakt die direct naar de stad Kopenhagen ging. In de stad moesten we ons tot 14:30u vermaken dit omdat de eerste bussen naar de cruiser om 14:45u vertrokken. Het schip zelf vertrok om 16:15u en iedereen was ruim van te voren al aan boord, helaas waren een aantal mensen uit andere landen net te laat en hebben hierdoor de boot gemist.

De eerste avond had een piratenthema! Hierbij waren de Rotaracters mooi verkleed als echte piraten, de Nederlandse delegatie was goed aanwezig en namen hun rol als piraten serieus tijdens het diner. Na het diner mocht men zich verplaatsen naar de dansvloer waar een leuk feestje werd neergezet.

De volgende ochtend was de cruiser aangekomen in Oslo, hier werd een speurtocht gehouden door de stad. In de middag kon iedereen genieten van een goede lunch in het park, hierna was er de gelegenheid om een bezoek te brengen aan een museum. Later in de middag vertrok het schip weer naar Kopenhagen, in de avond stond het gala op het programma. Voorgaand aan het gala was er een diner, nadat de meeste goed hadden gegeten op het onstuimige schip was het tijd om wederom te verplaatsen naar de dansvloer. Hier werd tot in de late uurtjes nog genetwerkt, gefeest en gedanst.
De volgende ochtend moest iedereen zijn spullen pakken en van boord gaan, om zich klaar te maken voor de thuistocht. Het was al met al een zeer geslaagde Nordact!


Geen reacties

Reacties zijn gesloten.

Top