Clubweekend Terschelling 2017


Categorieën Activiteiten Datum: 02 oktober 2017

Clubweekend in Terschelling, 15-17 september 2017

Het is inmiddels een traditie om na de zomervakantie op clubweekend te gaan. Het weekend waar het nieuwe bestuur zich voor het eerst echt presenteert, plannen voor komend jaar worden gesmeed, maar waarin ook voldoende tijd is ingeruimd om de onderlinge banden te versterken. Het weekend dus, waar al geruime tijd door eenieder naar uitgekeken wordt!

Op vrijdagavond vertrokken we vol spanning naar een onbekende bestemming, maar al rijdende werd vrij snel duidelijk dat we naar Terschelling zouden gaan en de laatste boot moesten zien te halen! Dat lukt en na een gezellige boottocht en fietstocht naar ons hostel, zijn we al snel het uitgaansleven op het eiland gaan verkennen. Op zaterdag stonden een heerlijke uitgebreide lunch en GPS-tocht op de fiets op het programma. Na een vermoeiende, maar zeer voldane dag konden we genieten van een goed verzorgd buffet in het hostel. De avond werd vervolgd met een vergadering waarin de nieuwe projecten van komend jaar verder vorm hebben gekregen, waarna we opnieuw genoten hebben van het uitgaansleven in West-Terschelling. Op zondag hebben we wederom genoten van een heerlijke lunch. Een strandwandeling zat er vanwege het regenachtige weer helaas niet meer in… In de avond zijn we weer teruggekeerd in Utrecht en konden we terugkijken op een heel geslaagd weekend!


Geen reacties

Reacties zijn gesloten.

Top