Internationaal netwerken in Athene


Categorieën Activiteiten Datum: 24 oktober 2016

Binnen Rotaract zijn er verschillende internationale events waaraan je als Rotaracter kan deelnemen. Een van die events is de REM, dat staat voor de Rotaract European Meeting. Deze conferentie werd deze keer gehouden in Athene. Onze club was afgevaardigd met 4 personen; Daan, Kamjar, Ashwien en Paul. We sliepen in een lux hotel in het midden van Athene. Busvervoer was geregeld om ons naar alle feestlocaties te brengen.

Op vrijdagavond was de openingsceremonie waar alle aanwezige landen worden voorgesteld. Je moet je voorstellen dat je met meer dan 600 mensen uit meer dan 40 verschillende landen op dezelfde locatie bent. Een gesprekje aangaan met een vreemde is nog nooit zo interessant geweest!

Zaterdag konden we bijkomen op het zwembad op de 19de etage waarbij we een uitzicht hadden over heel Athene. Het zonnetje scheen goed, en de cocktails waren heerlijk. In de kelder vergaderden vele rotaracters over waar de volgende REM en de volgende EUCO georganiseerd zouden moeten worden. De kandidaten en gekozen landen zouden die avond bekend worden.

Zaterdag avond was het moment suprême. Er was een gala voor ons georganiseerd waarbij we de traditionele Griekse gerechten konden uitproberen onder het genot van traditioneel Griekse muziek. Na het eten gingen we de dansvloer op en kon het slotfeest beginnen!


Geen reacties

Reacties zijn gesloten.

Top