Ontmoeting met Geschiedenis in Dresden


Categorieën Activiteiten Datum: 24 oktober 2016

Op uitnodiging van Rotary Club Houten zijn we afgereisd naar Dresden voor een ontmoeting het hun éénjarige twinclub Rotary Club Dresden. Deze ontmoeting stond in het teken van “Die Wende”, een belangrijk onderwerp in de geschiedenis van Dresden en Oost-Duitsland. Een speciale thema avond met diverse sprekers wat hiervan het hoogtepunt. Tijdens deze avond was er ook een moment voor conversatie met Rotary en Rotaract Club Dresden over zowel Die Wende, als andere actuele thema’s die spelen. De snelgroeiende beweging Pegida is bijvoorbeeld lokaal een zeer actueel thema. Kortom, een zeer boeiend weekend met veel gezelligheid en in de vrije uurtjes tijd voor het bekijken van een mooie stad.

1 2 54


Geen reacties

Reacties zijn gesloten.

Top