Wat is ons carriereperspectief in 2036?


Categorieën Activiteiten Datum: 26 juni 2016

Op bovenstaande vraag hebben we het antwoord gezocht tijdens de Rotary Summer Seminar op Nijenrode van 19 mei t/m 25 juni.
In teamverband werd tegen elkaar gestreden om de meeste punten van de jury, bestaande uit burgemeester Marc Witteman (gemeente Stichtste Vecht), Ronald van Tongeren (voorzitter Rotary Club Maarssen-Breukelen), Victoria Bressers (Career & Personal Development Nyenrode) en Katinka Zollner (Rotaract)

Nadat we eerst over onszelf hebben geleerd aan de hand van de MBTI vragenlijst en hierdoor beter wisten hoe we zelf en onze medekandidaten functioneren in een groep, hebben we in groepsverband onze presentaties voorbereid. Binnen onze groep hebben we vol enthousiasme gebrainstormd over de toekomst. Middels een nieuwsbericht, gehouden op 25-06-2036, hebben we onze ideeën gepresenteerd aan de jury.

Als prijs mogen alle deelnemers mee denken aan de toekomstvisie en beleid van de gemeente Stichtste Vecht met een futuroloog, aanstaand najaar.
Mirna Hessels & Joukje Deinum

 

rotary nijenrode P6250258_2 Rotarary summerschool IMG_6986 IMG_6987


Geen reacties

Reacties zijn gesloten.

Top