Golfdag Rotaract Utrecht


Categorieën Activiteiten Datum: 22 oktober 2015

Om vrienden en familie kennis te laten maken met Rotaract, heeft Rotoract Utrecht Op 28 maart de broertjes- en zusjes-golfdag georganiseerd op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd. Uiteraard waren naast broers en zussen ook vrienden welkom. Na een korte presentatie over het goede doel, Nationaal Fonds Kinderhulp, hield de voorzitter van Rotaract Utrecht een korte presentatie over Rotaract. Hierna gingen de deelnemers in twee groepen de baan op onder begeleiding van twee golf professionals. Eerst werd wat verteld over de basisprincipes van golf en de golfuitrusting en tot slot konden de deelnemers aan de slag met afslaan, putten en chippen. Na afloop werd een drankje gedronken in het clubhuis. Voor deze activiteit werd ongeveer 200 euro opgehaald voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Uiteraard willen we orthodontiepraktijk De Wereldlach bedanken voor het sponsoren van deze dag.

 

 


Geen reacties

Reacties zijn gesloten.

Top