Rotaract kerstgala


Categorieën Projecten Datum: 28 december 2006
Rotaract Kerstgala 2006

Alphen aan de Rijn, 16 december 2006

Een hele belevenis…. Daar gaat Rotaract Utrecht met 4 auto’s op weg naar ons kerstdiner bij van der Valk. De heren strak in het pak, de dames als femme fatale in een galajurk. Ons kerstdiner bestond uit 3 – gangen diner met de van der Valk porties zoals een ieder van ons kent en daarbij werd een ruim aanbod aan patat en jawel de appelmoes met 1 kers geserveerd.Rond een uur of 21.30 had iedereen zijn buik vol gegeten en helemaal klaar voor het feest…. Let the party begin!
Bij aankomst werden alle pinknagels roze geverfd, en ja ook van de heren onder ons, en bij binnenkomst in de zaal is er een fantastisch geweldige groepsfoto gemaakt van onze Club, Utrecht. Tijdens deze avond was er ook een cover band van de partij die langzaam maar zeker de tent uit swingde. Uiteraard hebben we ons allemaal voorzien van een  overheerlijk glaasje bubbels en zijn vervolgens in vloeiende lijn doorgegaan met het consumeren van de alcoholische versnaperingen.

Overigens wel met mate hoor….
Vooral de dames hebben zich enorm uitgeleefd op de dansvloer en de meeste mannen volgden niet veel later….

Tussen de bedrijven door was het ook een tijd van kennis maken met andere RAC’ers uit andere plaatsen, het nuttigen van het buffet wat op middernacht werd geopend en voornamelijk plezier maken! Jammer dat het om 02.30 al afgelopen was….. Kortom; een geslaagde avond waar wij, Rotaract Utecht, content van teruggekeerd zijn in ons Domstadje!


Geen reacties

Reacties zijn gesloten.

Top