Rotaract Club Utrecht

Feel good, do good.

  • Gala 2019

  • Twin Project Timisoara

  • Rotaract Nederland (50 jaar) gala

Wij zijn
Rotaract Club Utrecht, een vereniging voor enthousiaste jonge mensen (18 tot ~35 jaar) die wonen en/of werken in Utrecht.

Wij verleggen onze grenzen actief door ons in te zetten voor de maatschappij. Met verschillende projecten worden goede doelen ondersteund en krijgen mensen die het wat minder hebben een steuntje in de rug. Ook leren wij veel door de ervaringen die wij opdoen bij het organiseren van projecten, het volgen van trainingen, workshops en bedrijfsbezoeken.

Rotaract Utrecht is onderdeel van een wereldwijde organisatie met 176.000 leden verdeeld over 176 landen. In Nederland zijn er 43 clubs met samen ongeveer 450 leden. Rotaract Utrecht heeft rond de 20 leden. Wij komen elke twee weken op maandagavond bij elkaar om te vergaderen over onder andere projecten, te luisteren naar een spreker of samen te eten of borrelen. Naast de vergaderingen worden er projecten, evenementen, activiteiten en feesten georganiseerd.

Op dit moment hebben we een zomerstop. Vanaf september gaan we weer vol aan de slag om ons in te zetten voor mooie goede doelen. Dat zal – afhankelijk van de regels – digitaal zijn of weer bij Ubica. 

Interesse om eens kennis te maken tijdens een (digitale) vergadering of borrel? Wij ontmoeten je graag! Wil je eerst even zien wat we de afgelopen tijd hebben gedaan? Neem een kijkje op onze Instagram, Facebook of LinkedIn.


Hier gaan wij voor

Maatschappelijke service

Wij organiseren projecten voor goede doelen, plaatselijk, nationaal en internationaal. We brengen geld bijeen door het organiseren van projecten en schenken het geld, maar helpen ook fysiek graag mee!

Persoonlijke ontwikkeling

Wij leren samenwerken, vergaderen, projecten succesvol opzetten en meer. Door het zelf te doen en te leren van anderen, maar ook door diverse persoonlijke ontwikkelingsdagen en weekenden.

Internationale service

Wij zijn lid van een groot inter- nationaal netwerk. Clubs uit de hele wereld organiseren vele internatio-nale evenementen waar we mensen leren kennen en meer van de wereld zien.

Gezelligheid

Onze vergaderingen zijn naast nuttig, ook erg gezellig. We borrelen regelmatig op vrijdagmiddag of op onze jaarlijkse feestjes zoals de nieuwjaarsborrel. En natuurlijk ons jaarlijks clubweekend!

projecten &activiteiten

NLDoet 2021: Stadstuin Zuilen

Op 29 mei deden wij als club weer mee met de landelijke vrijwilligersdag NL Doet. Dit is voor de club een jaarlijkse activiteit, waar we ieder jaar naar uitkijken. Het Read more…


Reacties: 0 Datum: 30 mei 2021

Wijnproeverij voor Libanon

Rotaract Utrecht en AndereWijn slaan de handen ineen voor Libanon. Op donderdag 6 mei hebben Rotaract Utrecht en AndereWijn samen een online Libanese wijnproeverij georganiseerd.


Reacties: 0 Datum: 07 mei 2021

Speeltuin Bankaplein

De afgelopen maanden werd speeltuin Bankaplein in Lombok verbouwd om hem nog leuker te maken voor oudere kinderen. Met onze leden hebben we meerdere weekenden de handen uit de mouwen Read more…


Reacties: 0 Datum: 10 april 2021
Eet met je hart

Eet met je hart

Sinds een aantal jaren zijn wij actief voor het initiatief Eet met je hart van Stichting Met je hart. Elke maand eten twee clubleden met een aantal ouderen uit de Read more…


Reacties: 0 Datum: 10 februari 2021

Volle auto’s voor de Voedselbank

Door de coronacrisis zijn grote tekorten ontstaan bij de Voedselbank en dit heeft een effect op de mensen die afhankelijk zijn van deze voedselpakketten. Wij hebben in januari 2021 samengewerkt Read more…


Reacties: 0 Datum: 29 januari 2021

Leer ons kennen

Steven Cieraad
Voorzitter
Evelien Mulder
Secretaris
Anouk Kok
Penningmeester
Adelina Popescu
Lid
Anne Ten Hacken
Lid
Ashwien Rampersad
Lid
Bas aan de Stegge
Lid
Bram Theeuwes
Lid
Esther Gellings
Lid
Eva Blok
Lid
Juriaan Mulder
Lid
Lorenz van der Ven
Lid
Lisan Beune
Lid
Maite Linnemans
Lid
Marleen Dijkhoff
Lid
Maurits Schmidt
Lid
Maxime van der Sommen
Lid
Paul Stapersma
Lid
Sara Salah-Hashim
Lid
Wouter Lammers
Lid
Jouw naam hier?
Klik hieronder en maak kennis!

Login voor leden

Bekijk onze plannenoktober 2021

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
  • Vergadering
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
  • Vergadering
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

zij maken het mogelijk

Wij ontmoeten je graag

Lid worden? Sponsor worden? Je goede doel voorstellen? Of gewoon eens vrijblijvend kennismaken?
Dat vinden wij leuk! Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact formulier klik hier

Lid worden formulier klik hier

Top