Rotaract Club Utrecht

Feel good, do good.

  • Rotaract Europe Meeting Gent 2023

  • Nieuwjaarsborrel 2024

  • Process Communication Model training 2024

  • Rotaract Europe Meeting Sofia 2024

Wij zijn
Rotaract Club Utrecht, een vereniging voor enthousiaste jonge mensen (~18 tot 35 jaar) die wonen en/of werken in Utrecht.

Wij verleggen actief onze grenzen door ons in te zetten voor de maatschappij. Met verschillende projecten worden goede doelen ondersteund en krijgen mensen die het wat minder hebben een steuntje in de rug. Ook leren wij veel door de ervaringen die wij opdoen bij het organiseren van projecten, het volgen van trainingen, workshops en het bezoeken van bedrijven.

Rotaract Utrecht is onderdeel van een wereldwijde organisatie met 176.000 leden verdeeld over 176 landen. In Nederland zijn er 43 clubs met samen ongeveer 450 leden. Rotaract Utrecht heeft rond de 20 leden. Wij komen elke twee weken op maandagavond bij elkaar om te vergaderen over onder andere projecten, te luisteren naar een spreker of samen te eten of borrelen. Naast de vergaderingen worden er projecten, evenementen, activiteiten en feesten georganiseerd.

Interesse om eens kennis te maken tijdens een vergadering of borrel? Wij ontmoeten je graag! Wil je eerst even zien wat we de afgelopen tijd hebben gedaan? Neem een kijkje op onze Instagram, Facebook of LinkedIn.


Hier gaan wij voor

Maatschappelijke service

Wij organiseren projecten voor goede doelen, plaatselijk, nationaal en internationaal. We brengen geld bijeen door het organiseren van projecten en schenken het geld, maar helpen ook fysiek graag mee!

Persoonlijke ontwikkeling

Wij leren samenwerken, vergaderen, projecten succesvol opzetten en meer. Door het zelf te doen en te leren van anderen, maar ook door diverse persoonlijke ontwikkelingsdagen en weekenden.

Internationale service

Wij zijn lid van een groot inter- nationaal netwerk. Clubs uit de hele wereld organiseren vele internatio-nale evenementen waar we mensen leren kennen en meer van de wereld zien.

Gezelligheid

Onze vergaderingen zijn naast nuttig, ook erg gezellig. We borrelen regelmatig op vrijdagmiddag of op onze jaarlijkse feestjes zoals de nieuwjaarsborrel. En natuurlijk ons jaarlijks clubweekend!

projecten &activiteiten

ROTARACT UTRECHT VOLGT TRAINING PERSONAL DEVELOPMENT BRANDING

Op 15 januari volgden wij als club een training personal development branding, gegeven door Hetty Jansen-Verhagen. De training stond in het teken van het ontdekken van je eigen dominante en Read more…


Reacties: 0 Datum: 31 januari 2024

Leer ons kennen

Lorenz van der Ven
Voorzitter
Anne Kock
Secretaris
Rutger Smulders
Penningmeester
Anne ten Hacken
Lid
Anneloes de Vries
Lid
Bregje Schouten
Lid
Coco Versluijs
Lid
Daan Overwater
Lid
Dave van Zanten
Lid
Debbie Zwanikken
Lid
Elina Moens
Lid
Evelien Mulder
Lid
Hedzer Spaans
Lid
Jasmine Smits
Lid
Juriaan Mulder
Lid
Maïté Linnemans
Lid
Marleen Dijkhoff
Lid
Marlin Leemhuis
Lid
Sara Salah-Hashim
Lid
Steven Cieraad
Lid

Login voor leden

Bekijk onze plannenjuli 2024

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

zij maken het mogelijk

Wij ontmoeten je graag

Lid worden? Sponsor worden? Je goede doel voorstellen? Of gewoon eens vrijblijvend kennismaken?
Dat vinden wij leuk! Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact formulier klik hier

Lid worden formulier klik hier

Top