Rotary Santa Run 2019 nu ook in Utrecht!


Categorieën Projecten Datum: 01 november 2019
Rotary Santa Run Utrecht

Op zaterdag 14 december 2019 is het zover! Dan zal de eerste Santa-Run door de Utrechtse binnenstad gehouden worden. De Rotary Santa Run is een fun run (of eigenlijk meer fun loop/wandeling) met een kort eenvoudig parcours.

De online inschrijving voor Rotary Santa Run Utrecht is vanaf vandaag geopend! Voor je inschrijfgeld krijg je een kerstmannenpak met startnummer en een medaille en het bedrag wordt geheel gedoneerd aan het goede doel: “Eet met je hart”.

Schrijf je in!

 

Online inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 12 december 2019. Na je online inschrijving print je je ticket, en haal je daarmee je pak op bij het door jou opgegeven afhaalpunt in Utrecht. Vanaf zaterdag 7 december kun je je pak(ken) ophalen bij het door jou gekozen afhaalpunt (Catharijnesingel 100 of Hendrick de Keijserstraat 23).

De aanvang zal zijn om 15.30 uur op de Korte Minnebroederstraat (Stadhuisplein) te Utrecht. We beginnen met een warming up en start van de loop zal zijn om 16.00 uur.

De Utrechtse Rotary Clubs organiseren dit samen met Rotaract Utrecht.


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top