BalkanACT Ohrid


Categorieën Activiteiten Datum: 24 mei 2018

18-20 mei zijn drie van onze leden afgereisd naar Ohrid, Macedonië, om deel te nemen aan de Rotaract conferentie van de Balkan:  Balkanact. Dit drie daagse evenement stond vooral in het teken van duurzaamheid. Zo was er een spreker heeft verteld over hoe de flora en fauna in het Ohrid meer wordt beschermd. Verder werd er een workshop gevolgd over het recyclen en hergebruik van plastic. Ook was er tijd om de door UNESCO beschermde stad Ohrid te bekijken inclusief een rondvaart over het meer. Uniek aan dit evenement was onze deelname, als een van de weinige uit west Europa. We hebben ons dan ook echt gevoeld als zeer special gasten en hopen volgend jaar opnieuw deel te nemen!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top