PRE-EUCO Amsterdam


Categorieën Activiteiten Datum: 04 april 2018

Dit jaar is er in Nederland van 1 t/m 4 april een internationaal evenement georganiseerd. De PRE-Euco is een voorprogramma voor mensen die daarna deelnemen aan de EUCO. Een van onze leden was onderdeel van de vierkoppige Hosting Organising Comittee die het volledige evenement organiseerde. Gedurende 4 dagen sliepen de 50 deelnemers komend uit Taiwan, Baghrijn, Iran en nog 18 andere nationaliteit in het Novotel in Amsterdam. De eerste avond werd het weekend geopend met een feest op een over het IJ varende boot. Dit feest was ook toegankelijk voor Nederlandse Rotaracters waardoor uiteindelijk ruim 100 personen de aftrap hebben gegeven voor dit prachtige evenement. En uiteraard om de international te laten zien hoe wij Nederlanders ervan houden om een feest te vieren. Verder werd een dag benut om Amsterdam te bezoeken en is een dag besteed aan een bezoek bij de Keukenhof. Op 4 april zijn de deelnemers, samen met vele Nederlanders afgereisd naar Antwerpen voor de 5-daagse Europese conferentie. We hopen alle deelnemers een goed beeld te hebben kunnen laten zien van Nederland, en zelf hebben wij nu over de hele wereld uitnodigingen uitstaan om langs te komen!


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top