REM Vilnius


Categorieën Activiteiten Datum: 22 januari 2018

Gedurende 18-21 januari vond in Vilnius de Rotaract Europe Meeting plaats. Een kleine 400 Rotaracters uit Europa en daarbuiten kwamen hier samen om te praten over het Europese beleid, om mee te werken aan workshops en sociale project, en uiteraard om vriendschappen te sluiten of te onderhouden. Zelfs de temperaturen tot -12c weerhielden de Rotaracters er niet van om een lange weekend Vilnius te bewonderen. Een van de hoogtepunten was de countrybooth. Hier kunnen alle landen de beste lokale gerechten en dranken presenteren voor alle deelnemers. Het prachtige paleis in het centrum van Vilnius werd omgetoverd tot een ware markt van de beste likeuren en verfijnde hapjes. Zoals gebruikelijk werd het evenement afgesloten met een gala waar een man met een motorzaag een ijssculptuur maakte van het REM Vilnius logo.


Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top